nasdaqomx

Öppet hus på Börsen

Den 5 november 2014 var det Öppet hus på Börsen, Nasdaq Stockholm. Här kan du se ett par av seminarierna som hölls.

Vem vill bli miljonär?

Hur blir man rik är en fråga som många funderat på. Ska man starta företag? Handla med aktier? Eller samla pengar i madrassen? På scen möter du Claes Hemberg Aktieexpert, Aurore Belfrag entreprenör samt Pingis Hadenius, entreprenör och vardagsekonom i TV4 som delar med sig av sina tips och kunskaper
Talare: Claes Hemberg, Avanza, Aurore Belfrage, Wrapit och Pingis Hadenius, Economista

   

BörsPodden med Johan & John

En av Sveriges mest populära poddar - nu på live Börsen. Börspodden tipsar, hissar och dissar och delar med sig av heta köp- och säljtips.

   

PT Jockes Bärbara Talkshow

Möt Lundin Petroleum och Kinnevik och lär känna bolagen bakom aktierna. Varför är dessa bolag intressanta, hur ser de på marknaden och framtiden.
Talare: Torun Litzén Kinnevik, Maria Hamilton Lundin Petroleum, Joakim Bornold (PT Jocke), Nasdaq

   

Aktieduellen

Aktieduell mellan Sveriges mest kända privatekonomer; Claes Hemberg och Gunther Mårder, som diskuterar de bästa aktierna just nu och hur de ser på Börsens utveckling.
Talare: Claes Hemberg, Avanza och Gunther Mårder, Nordnet

   

Trendspaning 2015 - en spaning från macro till micro

Vilka är de starkaste trenderna som påverkar oss i vår vardag, vår omvärld och de finansiella marknaderna 2015? Vilken finansmarknadspolitik kommer den nya regeringen att föra och hur påverkar den räntan, jobben, innovationskraften i Sverige. Spanarna ger sin syn på hur de ser på 2015.
Talare: Fredrik Wilander, Nordea, Carl Rosén, Aktiespararna, Albert Häggström, Ålandsbanken

   

Sociala medier en ny maktfaktor på aktiemarknaden?

Aldrig har det funnits så många sätt att få aktietips som nu. I sociala medier flödar informationen, det finns mängder av bloggar, poddar - men hur vet du vad och vem som döljer sig bakom tipsen? Hur påverkar de aktiekurserna och hur kan du som privatperson sortera informationen för att lyckas med dina investeringar?
Talare: Olle Aronsson, DI, Pingis Hadenius vardagsekonom känd från TV4, Gunther Mårder, Nordnet och Johan från Börspodden.

 

Samarbetspartners

 

 

SHARE :